LOVE

Good morning dolls! Our time in NY is just getting better and better. I love being here. I love everything! We had the best day ever yesterday! The sun was shining all day, it was much warmer, and we weren’t stressing around like we’ve been the last few days.. We spent the whole day at Union Square in the sun, walked up 5th avenue until we came to our hotel, ate a heavenly dinner in Little Italy, then saw a fantastic movie at the movies. You should all see ‘Hugo’ when it comes to Norway, if it isn’t there already, such a cute film. I cried through the whole movie, it was so touching. That might have something to do with all the glasses of wine I had with dinner though, because I don’t think you’re supposed to cry while watching it. I just felt so bad for the little boy.. Go see it! Now we’re gonna explore the upper east side, a part of NY I haven’t spent much time in. I hope I see some of the real life’s Gossip Girls! I know you’re out there, I’m coming for ya!!

15 Responses to “LOVE”

 1. Marita Larsen says:

  Hei! Jeg lurer på om du har noen tips hvor man kan søke og se på leiligheter/jobber osv i ny? har sååå lyst å flytte dit..

 2. Ååh, så kjekt :D Gleda meg til å reise til NY sjøl!

 3. Amalie says:

  It’s so great you enjoy your city so much!
  Check out my blog, there will soon be a give away: http://www.voresboble.dk/give-away/

  - Amalie

 4. Elise says:

  Haha :D Ha en fantastisk dag Cath :D

 5. Tone says:

  greit å ta livet litt med ro når man er på ferie, og ikke BARE stresse rundt :)

 6. Maria says:

  Høres ut som om du har en fab tid i NY! Men jeg sitter hele tiden å lurer på hvor lenge du skal være i NY? Kos deg videre!!

 7. maria says:

  Misunner deg, du er heldig! :)

 8. Nydelig du var på håret!! :D

 9. Hanna Vaage says:

  Iiih, da må du hilse Ed fra meg! :D :D

 10. Maiken says:

  Du er så fin med rød lepper :-D

 11. Katrine says:

  Hørtes kjempe koselig ut, Cathrine! Kos dere videre :-D

 12. Caroline says:

  Søta! Jeg skal til New York om en ukel! Har du noen ide om hvor mye penger man må regne med å bruke pr. dag (utenom shopping)? Typ mat, severdigheter, transport osv. Hvor mye koster en billig vs. dyr middag i the big apple? Du er nydelig, og spesielt nydelig med red lips! Klem

  • cathrineheienberg says:

   Helt umulig å si, kommer jo helt an på forbruket ditt :S Her flyyyr det penger, så anbefaler å ha litt å rutte med hehe :) En middag koster vel gjerne fort 20 dollar :) Stor klem